velayati.ir

تعداد بازدید: ۳۹۴۶
پ
کد خبر: ۹۴
تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 30 April 2013

عرضه تازه‌ترین کتاب دکتر ولایتی در نمایشگاه کتاب

مجموعه کتاب‌های آفرینندگان فرهنگ و تمدن اسلام و بوم ایران با جدیدترین جلد خود درباره سیدابوالحسن اصفهانی کامل‌تر می‌شود و علاقه مندان می‌توانند جلد 68 این مجموعه کتاب‌ها را در نمایشگاه کتاب تهیه کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر ولایتی، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی علاوه بر فعالیت‌های سیاسی که به آن شهره است، دستی هم در نوشتن کتابدارد و تا کنون کتاب‌های زیادی از این نویسنده توسط انتشارات امیرکبیر منتشر شده است.

یکی از مجموعه کتاب‌های ولایتی در این انتشارات مجموعه کتاب‌های آفرینندگان فرهنگ و تمدن اسلام و بوم ایران است که این مجموعه در تلاش است تا بزرگان تاریخ تمدن اسلام و ایران را معرفی و باز شناسایی کند و تعریفی دوباره از ارزش‌های اعتقادی اسلامی و هویت ملی ارائه دهد.

تا کنون چندین جلد از این مجموعه کتاب‌ها در قطع جیبی و به قلم علی اکبر ولایتی منتشر شده است که در سال 1391 تعداد 41 عنوان دیگر از این کتاب‌ها وارد بازار نشر شد.

عنصری بلخی، فخر رازی، جاحظ، ابن‌سینا، علیرضا عباسی، آخوند ملامحمد کاظم خراسانی، عبدالعلی بیرجندی، عمادالکتاب، صفی‌الدین ارموی، میرزای شیرازی، حاجی خلیفه، میرعماد حسنی، میرزا غلامرضا اصفهانی، شهید ثانی، تقی‌الدین اوحدی بلیانی، عباس میرزا، رضا عباسی، ابن بیطار، شمس‌الدین خفری، صائب تبریزی، یوسفی هروی، شیخ صدوق، انوری، شیخ محمود شبستری، ابن‌اثیر ، ادیب‌الممالک فراهانی، شیخ بهائی، زهراوی اندلسی،ابویوسف یعقوب کندی، آقا محمد بیدآبادی، شیخ محمد عبده، ملاصدرا، استاد حسین بهزاد، کمال خجندی، میرزا احمد وقار شیرازی، شیخ مفید، شهاب‌الدین سهروردی، میرداماد، محمدرضا کلهر، احمد نیریزی و باباشاه اصفهانی شخصیت‌هایی بودند که سال گذشته علی اکبر ولایتی در کتاب‌هایی جیبی آنها را به کتاب‌خوان‌ها معرفی کرد.

اما این مجموعه با جدیدترین جلد خود درباره سید ابوالحسن اصفهانی کامل تر می‌شود.

سید ابوالحسن اصفهانی از مراجع تقلید شیعه در سال 1284 در روستای «مدیسه» لنجان اصفهان به دنیا آمد و نسبش با 32 واسطه به موسی بن جعفر، امام هفتم شیعیان، می‌رسد.

او پس از درگذشت آخوند خراسانی، به تدریس پرداخت و به عنوان یک مجتهد و نامزدی برای مرجعیت دینی مطرح شد.

در زمان حیات میرزا حسین نائینی و آقا ضیاءالدین عراقی، بسیاری از فقها، محفل علمی و فقهی او را برتر دانستند؛ تا جایی که پس از مرگ میرزا محمدتقی شیرازی میرزای دوم، مرجعیت دینی در او متمرکز شد و این انحصار تا 10 سال به طول انجامید.

اصفهانی در اثر سانحه ‏ای به زمین خورد و پس از بازگشت به کاظمین در شب نهم ذیحجه 1365 در 81 سالگی درگذشت و در حرم علی بن ابیطالب(ع) دفن شد.

علاقه مندان می‌توانند جلد 68 این مجموعه کتاب‌ها را در نمایشگاه کتاب بیابند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پربیننده ها