سید جلال فیاضی در بخشی از یادداشت خود در خبرآنلاین نوشت:
«توافق ژنو مهمترین موضوع چالش برانگیز هفتههای اخیر است که در مواردی منتقدان را از جاده انصاف خارج کرده است و البته تحمل رئیس جمهور را نیز به پایان برده است.
منتقدان در عین حال که بر این باورند از مفاد توافق مطلع نیستند و خواستار آگاهی از جزئیات توافق هستند اما با واژههایی تند از توافق انتقاد می کنند؛ ترکمنچای،هولوکاست،ذلت بار و ... واژههای تندی است که بهنظر میرسد منتقدان را از انصاف دور کرده است.
نکته اول اینکه معلوم نیست منتقدان که اذعان می کنند از مفاد توافق نامه مطلع نیستند بر چه اساسی نقد خود را با چنین واژه هایی همراه می کنند.
نکته دیگر اینکه آنها در این زمینه معمولا به اظهارات طرف آمریکایی استناد می کنند. این در حالی است که رهبری ، آمریکایی ها را غیر قابل اعتماد دانسته و بر اعتماد به تیم مذاکره کننده ایرانی تأکید نموده اند و تصریح کرده اند که نباید این «فرزندان انقلاب» را سازشکار نامید.
از سوی دیگر استفاده از واژه «کم سواد » و «بی سواد» برای منتقدان از سوی رئیس جمهور را نیزمیتوان نشانه عصبانیت و کم تحملی ایشان دانست.
محرمانه بودن مفاد توافق روالی بود که در مذاکرات پیشین نیز وجود داشته و تصمیم کلی نظام است بنابراین نه نقد شتابزده و غیر مستند و گاه توهین آمیز توافق پسندیده است و نه کم تحملی ریئس جمهور!
دو طرف باید صبر و مدارا پیشه کنند و آنچنان که رهبر انقلاب تأکید کردند به دولت فرصت دهند تا سیاستهای خود را پیش برد. به ویژه اینکه مشاور امور بین الملل رهبر انقلاب- که خود سیاستمداری با سابقه و مورد وثوق است- تصریح کرده که حرکت تیم مذاکره در چارچوب سیاستهای تعیین شده از سوی رهبری است. این سخن ولایتی باید منتقدان را به مدارا و صبر بیشتر تشویق کند.»
برای خواندن متن کامل این یادداشت، اینجا را کلیک کنید.