به گزارش ایسنا، دکتر علی اکبر ولایتی در جلسه 151 کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی که روز شنبه به ریاست دکتر علی اکبر ولایتی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد، ضمن قدردانی از دستاندرکاران برگزاری همایش گرامیداشت هزاره تألیف کتاب قانون ابن سینا گفت: امروز شرح و نقد عالمانه کتاب قانون که منطبق با دستاوردهای علمی روز جهان باشد یک ضرورت است.
وی افزود: کتاب قانون از نظر تعداد شرحهای نوشته شده بر این کتاب، کم نظیر است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در طب ابن سینا، انسان به عنوان یک کلیت نگریسته شده و در روند درمان او ارتباط دستگاههای مختلف بدن با هم و ارتباط انسان با کل جهان اعم از حیوانات، جمادات و... در نظر گرفته میشود.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن انتقاد از تبلیغ غیرعلمی برخی از شیوههای پزشکی وارداتی گفت: متأسفانه در برخی از رسانهها و از جمله رسانه ملی برخی از شیوههای پزشکی وارداتی مانند طب سوزنی به صورت مبالغه آمیزی تبلیغ میشود که باید بر این روند نظارت بیشتری صورت بگیرد.
گزارش روند برگزاری همایش گرامیداشت کتاب قانون
در ادامه جلسه نیز گزارشی از روند برگزاری همایش گرامیداشت هزارمین سالگرد تألیف کتاب قانون و انتشار مجموعه مقالات ارائه شده این همایش و سایر اقدامات انجام شده ارائه شد.
پس از ارائه این گزارش اعضای کمیته خواستار حمایت از انتشار سایر آثار ابن سینا و ویرایش این کتب بر طبق دستاوردهای علمی روز شدند.
در ادامه، جلسه گزارش شرکت تعدادی از اعضای کمیته در سمینار گرامیداشت ابن سینا در توکیو نیز ارائه شد.
پس از ارائه این گزارش، اعضا بر لزوم جدیتر گرفته شدن ارتباط بین حکمت و فلسفه و پزشکی تأکید کردند.
دکتر علی اکبر ولایتی هم در این مورد گفت: دانشگاه جندی شاپور به عنوان یکی از مراکز علمی در قبل از اسلام بیش از 500 سال مرکز آموزش همه علوم از جمله علوم پزشکی به زبانهای مختلف است.