velayati.ir

تعداد بازدید: ۴۸۳۳
پ
کد خبر: ۶۵۰
تاریخ انتشار: يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - 22 September 2013

ولایتی: انحلال دانشگاه ایران هیچ منطق قابل دفاعی نداشت

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در مراسم تکریم و معارفه رئیس قدیم و جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران هیچ منطق قابل دفاعی نداشت، افزود: بنده در شورای انقلاب فرهنگی گفتم که وقتی هیچ منطق قابل دفاعی برای انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران وجود ندارد دیگر نباید به دنبال آئین‌نامه بگردیم.
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر علی اکبر ولایتی، در مراسم تکریم و تقدیر از دکتر ابوالقاسمی و معارفه دکتر پیوندی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در تالار امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی برگزار شد، دکتر قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، دکتر ولایتی، مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین الملل، دکتر محمدصادقی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، دکتر عین اللهی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر سیاری، معاون بهداشتی وزارت بهداشت، دکتر امامی رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت و دکتر آیتی، معاون دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر زالی، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور حضور داشتند.
دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در این مراسم با بیان این که خوشحال هستم که استقلال دانشگاه ها برگشته است، اظهار داشت: امروز خارجی‌ها برای دریافت خدمات درمانی به ایران سفر می‌کنند.
وی افزود: امروز مصادف شده با روز 31 شهریور و آغاز هفته دفاع مقدس و اقدامات کادر پزشکی در دوران دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست و کمتر صنفی در خط مقدم جبهه‌های حضور داشتند و پس از جنگ نیز به آسیب‌دیدگان جنگ خدمت ارائه کردند.
ولایتی با اشاره به اینکه در حال حاضر در شرایط تحریم قرار داریم عنوان کرد:‌ منطقه ما یکی از حساس‌ترین مناطق دنیا به حساب می‌آید و شاهد آن هستیم که چه بلا‌هایی بر سر کشور مصر آوردند زیرا زورگویان به فکر منافع خود هستند. به شاکله پزشکی نیز فشار وارد شد ولی پزشکان با تمام سختی‌ها باعث منشاء‌ خدمات بسیار زیادی شدند.
وی بیان داشت: آقای ابوالقاسمی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همیشه و همه جا در مسئولیت‌های قبلی خود نیز مدیر قابلی بودند و برای دانشگاه نیز بسیار زحمت کشیدند و دوران مشکلات کمبود، بی‌پولی و بودجه اعتباری توانستند مشکلات بیمارستانها و مراکز درمانی را حل کنند.
ولایتی به مقوله انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز اشاره کرد و افزود: ما که هیچ وقت متوجه نشدیم منشاء این انحلال برای چه بود در حالی که دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای سابقه 40 ساله بود و خوشحالم که با رای شورای عالی انقلاب فرهنگی این دانشگاه توانست استقلال خود را بار دیگر بازیابد. بنده در شورای انقلاب فرهنگی گفتم که وقتی هیچ منطق قابل دفاعی برای انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران وجود ندارد دیگر نباید به دنبال آئین‌نامه بگردیم.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل ادامه داد: تهران که بسیار بی‌در و پیکر است به خدمات بهداشتی و درمانی بسیاری نیاز دارد و این خوب نبود که تمام زحمات آن برعهده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باشد در حالی که دانشگاه ایران نیز در دوران انحلال و ادغام واقعا سرگردان بود.
ولایتی با اشاره به تغییر روسای قدیم و جدید دانشگاه شهید بهشتی عنوان کرد: این جابه‌جایی‌ها طبیعی است و انشاءالله رئیس سابق این دانشگاه نیز در شغل‌های بعدی خود منشاء خدمات باشد و از رئیس جدید این دانشگاه نیز انتظار داریم تا شبکه بهداشت را توسعه دهد. زیرا در اول انقلاب با حضور پزشکان بنگلادشی، هندی و پاکستانی، نه پزشک خدمات خوبی ارائه می‌داد و نه بیمار می‌توانست خدمات خوبی دریافت کند. امیدوارم وزیر بهداشت برای ارتقاء و توسعه شبکه بهداشت و پزشک خانواده تلاش کند.
وی با اشاره به سنگ‌اندازی‌ها برای ثبت مقالات کشورمان در مجلات معتبر دنیا خاطرنشان کرد: علی‌رغم تمام این سنگ‌اندازی‌ها، در سال گذشته رتبه نخست مقالات علمی را در منطقه داشتیم و امروز شاهد آن هستیم برخلاف سال‌های گذشته که ایرانیان به فرنگ برای معالجه می‌رفتند این فرنگی‌ها هستند که برای خدمات درمانی به ایران می‌آیند.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پربیننده ها