به گزارش ایرنا، «علی اکبر ولایتی» روز یکشنبه در دیدار
با «نیلز آنن» سخنگوی سیاست خارجی حزب سوسیال دمکرات آلمان و نماینده پارلمان این کشور
افزود: دولت سوریه امروز باید با تروریست ها و حامیان خارجی آن از کشورهای مختلف مقابله
کند.
وی ادامه داد: اولین قدم برای صلح در سوریه آن است که نیروهای خارجی از این کشور خارج شوند و سپس می توان در مورد دستیابی به راه حل های مناسب و براساس خواسته مردم در جهت ایجاد صلح و ثبات گام برداشت.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مساله داعش و سوریه از مهم ترین نگرانی ها است که نه تنها منطقه بلکه جهان را می تواند تحت تاثیر خود قرار دهد.
ولایتی افزود: ایران و آلمان روابط خوب و مطلوبی دارند و تبادل هیات های مختلف در تمامی رده ها می تواند به گسترش روابط دو کشور کمک کند.
ولایتی در این دیدار تاکید کرد: مساله داعش و سوریه از مهم ترین نگرانی ها است که نه تنها منطقه بلکه جهان را می تواند تحت تاثیر خود قرار دهد.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و سخنگوی سیاست خارجی حزب سوسیال دموکرات و نماینده پارلمان آلمان درباره مشترکات دو کشور، راههای تبادل نظر و مسائل منطقه ای نیز گفت و گو و تبادل نظر کردند.
آنن نماینده پارلمان آلمان گفت: ایران و آلمان روابط خوب و مطلوبی با هم دارند و تبادل هیات های مختلف در تمامی رده ها می تواند به گسترش روابط 2 کشور کمک کند.
سخنگوی سیاست خارجی حزب سوسیال دمکرات آلمان درباره روابط منطقه ای و شرایط کنونی جهان از ولایتی پرسش هایی را مطرح کرد و رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ گفت: بعد از سقوط شوروی شرایط جهان تغییر کرده و در حالی که همه انتظار جهان دو قطبی را داشتند اما کشورهای قدرتمند جدیدی به وجود آمدند که به معنای تاثیر شیوه نگرش در جهان به جهان است.
ولایتی خاطرنشان کرد: برعکس تصور برخی ابرقدرت ها شیوه اداره جهان و حضور کشورهای قدرتمند معادلات را تغییر داده و امروز شاهدیم منطقه خاورمیانه به مهم ترین نقطه جهان مبدل شده است.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: امروز به نظر می رسد که برای ایجاد ثبات در منطقه و جهان باید کشورهای قدرتمند و صاحب نفود همکاری بیشتری داشته باشند.
ولایتی افزود: این همکاری به ویژه می تواند در زمینه مقابله با تروریسم باشد که البته جمهوری اسلامی ایران در این زمینه از تمام ظرفیت ها و توان خود بهره برداری کرده و برای مبارزه با تروریسم، اقدامات لازم را ادامه می دهد.
نیلزآنن نیز اظهار داشت: تلاش داریم روابط جمهوری اسلامی ایران و آلمان گسترش یابد و بسیاری از شرکت های آلمانی در انتظار ورود به ایران هستند.
این عضو پارلمان آلمان خاطر نشان کرد: ایران و آلمان دغدغه های مشابهی به ویژه در حوزه مسائل منطقه ای از جمله داعش، سوریه و عراق دارند که امیدواریم با تبادل نظر در این زمینه ها بتوانیم همفکری در این مسائل داشته باشیم.