توییت دکتر علی اکبر ولایتی

مواهب امنیت هرمز برای مردم منطقه است؛ نه غریبه‌ها

مواهب امنیت هرمز برای مردم منطقه است؛ نه غریبه‌ها

مواهب امنیت هرمز متعلق به مردم منطقه است ، نه غریبه‌هایی که هنوز بر سر زبان مادری‌شان با هم جدال دارند!

آقای ترامپ، حالا که چارلز به شما یادآوری کرد،اگر بریتانیا نبود امروز باید فرانسوی صحبت می‌کردید، خوب است از او درباره نقشه‌های قدیمی استعمار هم بپرسید؛ آنجا که نام خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش ایالات متحده،با همین عنوان ثبت شده بود. «تاریخ فروشی نیست!»

در سیرکِ تهدید و جعل، پیام مقام معظم رهبری روشن است: مواهب امنیت هرمز متعلق به مردم منطقه است ، نه غریبه‌هایی که هنوز بر سر زبان مادری‌شان با هم جدال دارند!

مواهب امنیت هرمز متعلق به مردم منطقه است ، نه غریبه‌هایی که هنوز بر سر زبان مادری‌شان با هم جدال دارند!  آقای ترامپ، حالا که چارلز به شما یادآوری کرد،اگر بریتانیا نبود امروز باید فرانسوی صحبت می‌کردید، خوب است از او درباره نقشه‌های قدیمی استعمار هم بپرسید

ارسال نظر