ملت عراق در برابر زیاده خواهی های دشمنان و توطیه گران ایستادگی خواهد کرد.
دکتر ولایتی روز سه شنبه 11 آبان ماه با ملابختیار مسئول اجرایی دفتر سیاسی اتحادیه میهنی کردستان عراق و هییت همراه دیدار و در خصوص موضوعات و تحولات منطقه ای و روابط ایران و عراق به بحث و تبادل نظر پرداخت .
دکتر ولایتی در خصوص روابط دو کشور ایران و عراق گفت: دو ملت ایران و عراق دارای اشتراکات فراوان فرهنگی، تاریخی و ریشه های عمیق دینی و مذهبی هستند و برای دو کشور توسعه همکاری ها و روابط فیمابین از اولویت برخوردار است .
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک با اشاره به مقاومت دولت و ملت عراق تاکید کرد:دشمنان اسلام در منطقه با راه انداختن جنگ های نیابتی و گروه های افراطی و تکفیری و تروریستی با نام اسلام برعلیه ملت مظلوم منطقه از جمله عراق و سوریه جنایت می کنند و توطیه گران و برخی کشورهای مرتجع منطقه به دنبال ایجاد تفرقه در میان امت اسلام هستند و البته پیروزی و سربلندی بی تردید برای مردم منطقه رقم خواهد خورد و جمهوری اسلامی ایران تنها سعادت و پیروزی ملت و دولت عراق را خواهان است .
دکتر ولایتی طرح خاورمیانه بزرگ امریکا را توطیه و ایجاد تفرقه دانست و گفت:آمریکایی ها و برخی از حامیان منطقه ای آنان در تلاش برای ایجاد تفرقه و تکه تکه کردن منطقه هستند و می خواهند کشورهای بزرگ و قدرتمند و تاریخی منطقه را برای امنیت اسراییل و تامین منافع و زیاده خواهی های خود تجزیه کرده و تضعیف نمایند که باید در برابر این توطیه و خواب شوم ایستادگی کرد .
ملا بختیار مسیول امور اجرایی دفتر سیاسی اتحادیه میهنی کردستان عراق هم ضمن ابراز خرسندی از این دیدار دکتر ولایتی را شخصیتی شناخته شده در جهان معرفی و تصریح کرد:ما دوران وزارت خارجه شما و مذاکراتی که با طارق عزیز داشتید را به یاد داریم و وی خود را انسانی توانمند می دانست و شما توانستید او را شکست دادید و ما تمام آن دوران ها را به خاطر داریم .
وی با اشاره به تحولات منطقه گفت:دوران استعمار و استبداد سپری شده است و توطیه گران نمی توانند در منطقه به اهداف تفرقه افکنانه خود دست یابند
وی افزود: ما از جمهوری اسلامی ایران و مواضع اصولی آن سپاسگزاریم و ایران مسیر پیشرفت و امنیت را طی می کند و شما می به صورت اساسی برای صلح و ثبات منطقه اقدامات موثر انجام می دهید .
در ادامه دو طرف در خصوص تحولات منطقه ای و روابط دو جانبه به بحث و تبادل نظر پرداختند .
دکتر ولایتی صبح امروز هم با رییس مجلس نمایندگان قبرس به طور جداگانه دیدار و گفت و گو کرد .