امیدواریم طرف مقابل به تعهداتش در رفع تحریم ها عمل کند

دکتر ولایتی در حاشیه دیدار با مارس‌ دی بارتو لومئو رئیس مجلس لوکزامبورگ در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه اجرای برجام با اتمام انجام تعهدات ایران، شروع شده و امیدواریم طرف مقابل به تعهدات خودش در رفع تحریم‌هایی که مربوط به هسته‌ای بوده، پایبند بماند و به هیچ وجه با مانعی بر سر رفع تحریم‌ها مواجه نشویم.

وی ضمن تشکر از تمامی کسانی که در طول 12 سال گذشته در زمینه هسته‌ای تلاش کرده‌اند، گفت: در درجه اول بیش از همه باید سپاسگزار مدیریت هوشمندانه و مدبرانه مقام معظم رهبری نسبت به هدایت مناسب مذاکرات هسته‌ای باشیم از این رو ایران توانست مذاکرات را با قدرت به جلو پیش ببرد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک بیان کرد: امیدواریم کماکان توقعی که از کشورهای گروه 5+1 نسبت به تعهداتشان موجود است ، در آینده ادامه داشته باشد و به تعهدات خودشان عمل کنند. البته بدون تردید طرفی که از این میدان سرافراز بیرون آمده است ‌جمهوری اسلامی است.

دکتر ولایتی در پایان خاطر نشان کرد: همه کسانی که در این زمینه مسئولیت دارند لازم است براساس آنچه که مقام معظم رهبری فرموده‌اند در مراقبت از اجرای برجام هوشیارانه و با عظم راسخ قدم بردارند و مردم بهترین ناظر برای مسئولان هستند و البته بهترین حمایت کننده برای آنها به حساب می‌آیند.

ارسال نظر