مشکلات اقتصادی با توجه به سیاست های رهبر انقلاب قابل حل است

دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی با تاکید بر اینکه اکنون ایران ملجا کشورهای مسلمان عرب و غیر عرب است و تمام کشورهای مسلمان چشم امید خود را به ام القرای جهان اسلام دوخته اند، گفت: ایران پرچم دار بیداری اسلامی است و در حالی که در بسیاری از موضوعات مهم در منطقه حرف اول را می زند اما در مسئله اقتصاد با مشکلاتی روبروست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر ولایتی ، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی که در امروز در سفری یک روزه به آذربایجان غربی سفر کرده، در دیدار با روحانیون و علمای این منطقه که با حضور آیت الله حسنی امام جمعه ارومیه و آیت الله قریشی نماینده مردم در مجلس خبرگان برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به موج بیداری اسلامی در منطقه و نقش عظیم علما در آگاهی بخشی به موج بیداری، این نهضت اکنون فراگیر شده و جهان اسلام را تحت تاثیر قرار داده است.

ولایتی با تاکید بر اینکه اکنون ایران ملجا کشورهای مسلمان عرب و غیر عرب است و تمام کشورهای مسلمان چشم امید خود را به ام القرای جهان اسلام دوخته اند، گفت: ایران پرچم دار بیداری اسلامی است و در حالی که در بسیاری از موضوعات مهم در منطقه حرف اول را می زند اما در مسئله اقتصاد با مشکلاتی روبروست.

این صاحب نظر و مولف کتب تاریخی با اشاره به نقش مهم علما در ادوار مختلف ایران گفت: نقش علما در تاریخ ایران همواره برجسته بوده و امروز هم با قوت نقش هدایت جامعه را بر عهده دارند و مردم نیز به رهنمودهای علما توجه ویژه ای دارند که به عنوان مثال این موضوع در آذربایجان بسیار برجسته و مهم بوده و اکنون نیز هست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه می توان با سیاست های ابلاغی رهبر انقلاب و تدابیر لازم، ایران را به قدرت اول اقتصادی منطقه تبدیل کرد، افزود: با ساختن ایرانی قدرتمند در عرصه های مختلف، می توان الگویی برای همه جهان بود.

ارسال نظر